Over Urbanjungling

Mijn naam is Ans, geboren zonder groene vingers en toch leef ik nu samen met mijn man, 2 kinderen en 3 katten in een heuse urban jungle. Op deze blog neem ik jullie mee in mijn groene belevenissen. Van basis plantentips tot stekexperimenten, van aarde tot kleikorrels en van successen tot fails, alles komt voorbij.

Omdat mijn vingers van nature niet erg groen zijn, maak ik af en toe fouten die leiden tot de dood van een plant. Heel spijtig natuurlijk, maar… van fouten kun je leren. En daar is waar mijn passie is ontstaan. Daar is het waar mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Daar is waar mijn experimentjes zijn begonnen en daar is waar mijn vingers langzaamaan steeds groener zijn gegroeid.

Instagram influencer

Instagram is de plek waar Urbanjungling is ontstaan. Wat begon met één plantenkiekje, is nu een account met meer dan 45.000 volgers. In de zomer van 2019 lanceerde Urbanjungling #discovertheplantcommunity Een enorm succesvolle hashtag waarmee het algoritme van Instagram wordt omzeild en waarmee gelijkgestemde plantenaccounts elkaar in één oogopslag kunnen vinden.

@urbanjungling